Haute Epoque Fair Heeze (HEFH) 2014
10 December 2014 - 14 December 2014

Villa des Beaux Arts
Jan Deckersstraat 45
5591 HP Heeze
The Netherlands

Website

Van 10 tot en met 14 december staat de voormalige kunstenaarskolonie Heeze (NB) wederom in het teken van antiquiteiten. In het schilderachtige dorpje, onder de rook van Eindhoven, opent de bekende “Villa des Beaux Arts” voor u haar deuren.

Vier dagen lang en met tal van professionele en culturele ontmoetingen belicht deze kunst en antiek beurs een selectie van 15 nationale en internationale antiquairs onder de naam HEFH 2014. Thema: Haute Epoque, van late Gothiek tot vroege Renaissance De deelnemers zijn Antiquairs met een uitstekende reputatie, afkomstig uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In de diverse kamers van Villa des Beaux Arts stellen de exposanten een brede waaier voor van de voornaamste genres en stijlen van verzamelobjecten: meubilair, schilder – en beeldhouwkunst, tapijten, glaswerk, iconen, zilverwerk, sieraden, bronzen, textiel, oude wapens, gravures, munten en instrumenten. HEFH 2014 is een unieke beurs omdat het de tweede keer is dat branchegenoten, met een specialisme in de Haute Epoque, de krachten bundelen. HEFH 2014 zal zich onderscheiden door het kleinschalige en persoonlijke karakter met een hoogwaardige kwaliteit en uniciteit aan objecten. De bijzondere verhalen welke de exposanten over de objecten kunnen vertellen spreken tot de verbeelding en strelen de zinnen van potentiele kopers en andere liefhebbers van antiquiteiten.

Vier dagen lang en met tal van professionele en culturele ontmoetingen belicht deze kunst en antiek beurs een selectie van 15 nationale en internationale antiquairs onder de naam HEFH 2014.

Thema: Haute Epoque, van late Gothiek tot vroege Renaissance

De deelnemers zijn Antiquairs met een uitstekende reputatie, afkomstig uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In de diverse kamers van Villa des Beaux Arts stellen de exposanten een brede waaier voor van de voornaamste genres en stijlen van verzamelobjecten: meubilair, schilder – en beeldhouwkunst, tapijten, glaswerk, iconen, zilverwerk, sieraden, bronzen, textiel, oude wapens, gravures, munten en instrumenten.

HEFH 2014 is een unieke beurs omdat het de tweede keer is dat branchegenoten, met een specialisme in de Haute Epoque, de krachten bundelen. HEFH 2014 zal zich onderscheiden door het kleinschalige en persoonlijke karakter met een hoogwaardige kwaliteit en uniciteit aan objecten.

De bijzondere verhalen welke de exposanten over de objecten kunnen vertellen spreken tot de verbeelding en strelen de zinnen van potentiele kopers en andere liefhebbers van antiquiteiten.

Upcoming events


Follow ArtListings


Site by Artimin